Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (2.89 secunde)
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
De asemenea, senatorul PNL de Bacau, Ioan Aron Popa, considera ca o remaniere va fi benefica. El este de parere ca remanierea va fi facuta daca asa considera de cuviinta Coalitia de la guvernare, nu daca asa doreste PSD.
La actul emis de CJ Dolj au fost adaugate de catre secretarul general al judetului, Gheorghe Barbarasa, alte hotarari de guvern asemanatoare care priveau terenuri din apropierea Aeroporturilor Bacau sau Sibiu.
Buzau -100.000 lei, Braila - 900.000 lei, Arges - 500.000 lei, Tulcea - 220.000 lei, Valcea - 500.000 lei, Dambovita -500.000 lei, Alba -50.000 lei, Bacau - 10.000 lei, Balti - 80.000 lei, Botosani - 25.000 lei, Cahul - 30.000 lei, Campulung -50.000 lei, Ciuc - 50.000 lei, Putna - 100.000 lei.
Este vorba despre societatea Verticom Bacau, firma la care actionar majoritar este Sergiu Sechelariu, si firma Eurografica din Bucuresti. Avocatii lui Adrian Nastase nu au dorit ca comenteze aceasta informatie.
Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan i-a reprosat premierului Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul unei intalniri avute cu liberalii din Bacau, pierderea credibilitatii liberalilor, schimbarea raportului PNL si PD din interiorul Aliantei si neimplicarea sa in plan politic si guvernamental.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, in dosarul afiselor electorale, in 28 iunie 2006, pentru ca ar fi primit foloase necuvenite sub forma unor materiale electorale in valoare de 26 de miliarde de lei, in timpul campaniei din 2004, de la reprezentantii a doua firme - Vertcon Bacau si Eurografica SRL Bucuresti.
De mentionat ca in dosarul Eurografica, procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, in 28 iunie 2006, fiind acuzat acuzat ca ar fi primit foloase necuvenite sub forma unor materiale electorale in valoare de 26 de miliarde de lei, in timpul campaniei din 2004, de la reprezentantii a doua firme - Vertcon Bacau si Eurografica SRL Bucuresti.
In realitate, documentul reprezenta o conventie incheiata intre DA Jiu, DA Prut Iasi si SC Letea SA bacau, prin virament cate 750 de milioane de lei vechi, la data intrarii in posesie a ordinelor de compensare.
"Spre exemplu, doar din Bacau sint vreo 80 de mii de oameni in zona Torino. Acolo e o a doua resedinta a bacauanilor", a incheiat secretarul de stat liberal.
El a precizat ca, pana in prezent, astfel de grupuri s-au infiintat in zece judete, o prima intalnire cu simpatizantii platformei avand loc duminica, la Bacau, unde au fost prezenti liberali si simpatizanti liberali din Neamt, Iasi, Vrancea, Vaslui, Suceava si Botosani.
Incredibil, dar deputatul PSD de Bacau a fost maestrul de ceremonii al lui Stolojan in periplul acestuia din Moldova. Lansarea Platformei Liberale nu se putea bucura de "succesul" imens de care a avut parte fara o mobilizare exemplara a eminentei cenusii din PSD.
Astfel, Deputatul de Bacau Ionel Palar a declarat ca a fost "indus in eroare" si si-a exprimat sprijinul pentru actuala conducere a formatiunii liberale, iar presedintele PNL Calarasi, Raducu Filisescu, a spus ca a fost victima unei tentative de manipulare.
Am fost in Bacau, Iasi si Galati. Am vrut sa consult filialele in legatura cu situatia actuala din PNL. Concluzia e ca partidul nostru este unul al normalitatii.
Descurcaretul primar nu viza, neaparat, fonduri mai consistente alocate de la Buget pentru urbea pe care o conducea, dar mai ales functia de presedinte al Organizatiei PNL Bacau.
Liderii PLD au marsat pe temele lor consacrate, in fata unei sali arhipline (din care atrageau atentia prezentele oarecum proletare ale multor simpatizanti, fapt care ne readuce in memorie muncitorii adusi cu forta de Viorel Hrebenciuc la lansarea platformei de la Bacau).
El a precizat ca zonele unde se pregateste fraudarea alegerilor ar fi Suceava, Bacau, dar si Buzau, unde „este un domn supraponderal care e foarte priceput la astfel de lucruri si care se pregateste din plin“, facand referire la presedintele Consiliului Judetean, democratul Victor Mocanu.
Sala Casei de Cultura a Sindicatelor a gazduit duminica, 4 noiembrie, intalnirea reprezentantilor conservatorilor din judetele Galati, Braila, Vrancea, Bacau, Tulcea si Calarasi, prilejuita de lansarea oficiala a candidatului conservator galatean Picu Apostol Roman pentru alegerile europarlamentare.
Postul de secretar general al Guvernului ar urma sa fie preluat de actualul prefect al judetului Bacau, liberalul Gabriel Berca.
Astfel, la Bacau va candida Ionel Paler, la Botosani - Liviu Campanu, la Iasi - Traian Dobre, la Neamt - Serban Stratila, la Dambovita - Gabriel Plaiasu, la Prahova - Nicolae Alexandri, la Vaslui - Dan Marian, la Olt - Jenei Popilau, la Bihor - Radu Tarle, la Bistrita-Nasaud - Valer Bindea, la Cluj - Marius Nicoara, la Maramures - Pamfil Berceanu, la Salaj - Dorel Oros, la Brasov - Aristotel Cancescu, la Sibiu - Gheorghe Dicu, la Ilfov - Marian Petrache.
google-analytics.com